Kısa URL: https://ml.md/lc55425
Gönderme Tarihi: 03.Eyl.2010
2,071 defa indirildi / yazdırıldı
Ağaççileklerini ayıklayık yıkadıktan sonra iyice sıkıp süzmeli elde edilen şıraya ağırlığının yarısı kadar şeker koyup kaynatmalı. Soğuduktan sonra şişelere koyarak buzdolabında saklamalı. Kullanılcağı zaman sulandırarak kullanılmalı.
Kısa URL: https://ml.md/lc55366
Gönderme Tarihi: 02.Eyl.2010
2,207 defa indirildi / yazdırıldı
Olmuş ağaççileklerini ayıklayınız. Sonra sıkıp süzünüz, dinlendiriniz. Posası dibe çöksün. Sonra bulandırmayarak duru suyunu başka bir kaba alınız. Yeterince şeker ve su ile karıştırıp yeniden süzünüz. Ağaççileği şurubu hazırlanmıştır. Bir şişeye koyarak ağzını kapayınız. Gerektiği zaman kullanınız.