Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Vejetaryen Yemek Tarifleri > Zeytinyağlı Bamya (1 adet - 3,269 defa bakıldı)

Zeytinyağlı Bamya


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Vejetaryen Baklagil Tarifleri
Vejetaryen Çorba Tarifleri
Vejetaryen Dolma Tarifleri
Vejetaryen Hamur İşi Tarifleri
Vejetaryen Kanepe Tarifleri
Vejetaryen Köfte Tarifleri
Vejetaryen Makarna Tarifleri
Vejetaryen Pilav Tarifleri
Vejetaryen Salata Tarifleri
Vejetaryen Sebze Tarifleri
Vejetaryen Tatlı Tarifleri
Vejetaryen Zeytinyağlı Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Zeytinyağlı Bamya

tuzak
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 10.08.2018
Mesajlar: 26
Şehir: Isparta
Kısa URL: https://ml.md/lc136139
Gönderme Tarihi: 11.Ağu.2018
604 defa indirildi / yazdırıldı




Yarım kilo bamya
4 domates
2 baş kuru soğan, (doğranmış)
1 çay bardağından biraz az zeytinyağı
1 limonun suyu
1 yemek kaşığı sirke
2 - 3 adet acı sivri biber
1 litre kaynamış su
Tuz

Soğanı ve biberi zeytinyağı ile kavurun, domatesleri ekleyip, ezilene kadar pişirin. 1 litre kaynamış su ilave edin. Limon ve sirkeyi ekleyin. Ardından bamyaları koyup, kısık ateşte pişirin. Kaynamaya başladıktan sonra, ocak ısısını en düşük konuma getirin. Yarım saat sonra bamya yemeğiniz hazır. En son tuzunu ilave edin, sıcak servis yapın.

Not: Bamya doğru yapılmazsa, sümüklenir ve hoş görünmez. Bamyanızı ayıklamadan önce mutlaka yıkayın ve süzülerek kurumasını sağlayın. Soğanı ve diğer malzemeleri hazırladıktan sonra, bamyaları soyun ve bekletmeden yemeğe katın. Bamya pişirirken salça yerine, kabuğu soyulmuş küp küp doğranmış domates kullanın. Pişerken, limon suyu eklemeyi unutmayın. Yemeği fazla karıştırmayın.






Zeytinyağlı Bamya Tarifleri Vejetaryen Yemek Tarifleri



(1 adet Zeytinyağlı Bamya 3,269 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort