http://www.verita.com.tr
 
 
1 tatlı kaşığı ince rendelenmiş Verita Taze Zerdeçal
 
Yarım tatlı kaşığı ince rendelenmiş Verita Taze Zencefil
 
2 bardak süt (Vegan versiyonu için badem sütü kullanılabilir)
 
1 çorba kaşığı bal
 
1 tarçın çubuğu
 
Yarım tatlı kaşığı toz tarçın
 
1 tutam kakule
 
Yarım tatlı kaşığı vanilya özütü
 
 
Tüm malzemeleri kalın dipli bir tencerede kaynama noktasına gelene dek karıştırarak ısıtın. İçinden çubuk tarçını çıkarıp, süzerek bardaklara paylaştırın. Dilerseniz çırpılıp,
 
köpürtülmüş süt ekleyin, üzerine toz tarçın serperek servis edin.
 
 
 
  
 |