Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Zerdeçallı Armut Tatlısı


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Armut Tatlısı Tarifleri
Ayva Tatlısı Tarifleri
Elma Tatlısı Tarifleri
İncir Tatlısı Tarifleri
Kabak Tatlısı Tarifleri
Vişne Tatlısı Tarifleri
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Zerdeçallı Armut Tatlısı

ekmekci kız
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 15.12.2020
Mesajlar: 26
Şehir: Aksaray
Kısa URL: https://ml.md/lc154859
Gönderme Tarihi: 18.Arl.2020
344 defa indirildi / yazdırıldı




http://www.hurriyet.com.tr

4 adet armut
Yarım çay bardağı toz şeker
1 tatlı kaşığı zerdeçal
1 adet çubuk tarçın
1 adet yıldız anason
1 su bardağı su
4 adet kuru incir
Sos için:
100 gram beyaz çikolata
1 yemek kaşığı kıyılmış iç fındık

Armutları güzelce yıkayıp sap kısımları kalacak şekilde soyun.
Alt kısımlarını keserek orta çekirdek kısımlarını oyacak yardımı ile çıkarın.
Armutları pişirme kabına yan şekilde yerleştirim.
Kuru incirleri de orta kısma yerleştirdikten sonra tarçın, yıldız anason ve zerdeçalı ekleyin.
Şekeri armutların üzerine gelecek şekilde serpin ve biraz sulanmasını bekleyin.
Daha sonra suyunu ekleyerek kısık ateşte armutlar yumuşayıncaya kadar ortalama 25 dakika pişirin.
Pişerken karıştırmayın, kuru incirlerin şeklinin bozulmamasına dikkat edin.
Rendelenmiş beyaz çikolatayı benmari usulu eritin.
Erimiş çikolata üzerine kıyılmış iç fındıkları ekleyin.
Servis tabağına alırken önce kuru incirleri daha sonra çikolatayı en üst kısmına da armutları yerleştirin.
Kalan çikolata sosunu armutların üzerine dökün.
Biraz soğumasını bekledikten sonra servis edin.







Zerdeçallı Armut Tatlısı Tarifleri Kabak Tatlısı Tarifleri



(1 adet Zerdeçallı Armut Tatlısı 1,014 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort