| 
 
 1 adet yumurta
 2 çorba kaşığı yoğurt
 1 kahve fincanı sıvıyağ
 1 paket kabartma tozu
 1 çay bardağı su
 Alabildiği kadar un
 İçi için:
 1 su bardağı ceviz
 Kızrtamak içişn sıvıyağ
 Şerbet için:
 3 su bardağı şeker
 2,5 su bardağı su
 1 çorba kaşığı limon suyu
 
 Şerbet malzemesi kaynatılır, soğumaya bırakılır. Hamur kulak memesi kıvamında yoğrulur, 20 dakika dinlendirilir. Sonra 4 parçaya bölünür. Her parça unlu zeminde olabildiğince ince açılır. Yüzeyine ceviz serpilir, alttan ve üstten katlanır. Sonra büzdürülerek ortaya toplanır. Bon bon şekeri gibi 2 parmak kalınlığında sıktırılır. Sıkma yerlerinden kesilir. Kızgın yağda kızartılır, soğuk şerbete atılır.
 
 
 |