| 
 
| 
 
 
 | 
 
Yürek Pane | 
 
  | 
feri 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 26.07.2014 
Mesajlar: 26 Şehir: Balıkesir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc100241 
Gönderme Tarihi: 26.Tem.2014 
2,425 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
3 adet koyun yüreği
 
2 adet yumurta
 
1 çay bardağı galeta unu
 
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
 
1 çay kaşığı tuz
 
Kızartma yağı
 
 
Yürekler dikey olarak ortadan ikiye kesilir. Yumuşayana kadar haşlanır. Süzgece çıkarılır, soğuması beklenir. Bu arada yumurtalar kırılır ve çırpılır. Başka bir kapta galeta unu, tuz ve toz biber karıştırılır. Yürekler önce yumurtaya sonra galeta unlu karışıma batırılır. Yanmaz tavada az yağ ile iki yüzü kızartılır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Yürek Pane Tarifleri Beyin Tarifleri
 | 
 
 
 
 |