| 
 
 
 | 
Yumurtalı Kuşkonmazlı Pizza | 
  | 
fistolu peçete 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 14.01.2017 
Mesajlar: 27 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc123989 
Gönderme Tarihi: 22.Mar.2017 
795 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
150 gr un
 
3 çorba kaşığı margarin
 
1 adet yumurta
 
1 çay bardağı ılık süt
 
1 tatlı kaşığı kuru maya
 
1 tutam tuz
 
800 gr kuşkonmaz
 
3 adet yumurta
 
3 çorba kaşığı krem peynir
 
100 gr küp doğranmış hellim peynir
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Unu düzgün bir mermer masaya yayın. Ortasını açıp hamur için diğer malzemeleri koyup güzelce yoğurun. 30 dakika bekletin.
 
İçi için gerekli olan yumurta, karabiber, tuz ve krem peyniri karıştırın.
 
Hamuru yağlı kağıt üstünde tepsinize yerleştirin. Üzerine haşlanmış kuşkonmazlarınızı ve hellim peynirini sıralayın. En üste de yumurtalı karışımınızı dökün. Kızarana kadar pişirin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |