Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yumurtalı Ekmek Tiridi (Elazığ)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Ağrı Yemekleri
Ardahan Yemekleri
Bingöl Yemekleri
Bitlis Yemekleri
Elazığ Yemekleri
Erzincan Yemekleri
Erzurum Yemekleri
Hakkari Yemekleri
Iğdır Yemekleri
Kars Yemekleri
Malatya Yemekleri
Muş Yemekleri
Tunceli Yemekleri
Van Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Yumurtalı Ekmek Tiridi (Elazığ)

pus
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 16.11.2016
Mesajlar: 21
Şehir: Hatay
Kısa URL: https://ml.md/lc125007
Gönderme Tarihi: 02.May.2017
1,422 defa indirildi / yazdırıldı




1.5 tane doğranıp kurutulmuş pide veya bazlama ekmek
3 adet yumurta
2 adet domates
1 adet kuru soğan
3-4 adet yeşil biber
1 yemek kaşığı yağ
Kırmızı pulbiber
Tuz
Reyhan

Tencereye yağ alın, yemeklik doğranmış soğan ve biberi hafif sarartın.
Küçük doğranmış domatesleri ekleyin, suyunu çekene kadar pişirin.
Üzerine yumurtaları kırıp karıştırarak pişirin.
Kırmızı biberi ve reyhanı atın. Tencerenin yarısına gelene kadar su koyun.
Su kaynara çıkınca, tuzunu atıp 5 dakika daha kaynatmaya devam edin ve kuru ekmekleri içine atın.
2-3 dakika daha kaynatın ve ocağı kapatın.
Ekmeklerin yumuşaması için bir kaç dakika bekletip sonra servis edin.

Not: Çok bekletirseniz ekmekler hamurlaşır lezzeti kaçar. Yanına ayran ve turşuyla beraber çok güzel bir menü olur.






Yumurtalı Ekmek Tiridi (Elazığ) Tarifleri Bingöl Yemekleri



(1 adet Yumurtalı Ekmek Tiridi (Elazığ) 10,616 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort