|
Yulaflı Sebze Çorbası (düdüklü) |
|
sude
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 30.04.2006
Mesajlar: 68 Şehir: Sivas |
Kısa URL: https://ml.md/lc3748
Gönderme Tarihi: 14.May.2006
2,641 defa indirildi / yazdırıldı
|
40 gr yulaf (4 tatli kasigi)
1 Adet soğan
1 Adet orta boy havuç
1 Çay bardagi kiyilmis ispanak
1 Adet orta boy patates
1 Tatli kasigi salça
1 Çorba kasigi margarin
Soyup yikadiginiz soğani ve patatesi ince ince dograyin.
Havucu yikayip rendeleyin.
Ayçiçek yagi ve bütün malzemeleri 4 su bardagi su ile birlikte düdüklü tencereye koyun.
Yarim saat kadar pisirin ve sicak servis yapin.
|
|