| 
 
 
 | 
YUFKADAN PİLAV | 
  | 
Ofelya 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 27.10.2010 
Mesajlar: 23 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc57036 
Gönderme Tarihi: 27.Ekm.2010 
2,143 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Fırınlanmış hazır yufkayı; ufak ufak keserek et suyu ile pişirmeli. Suyunu çekip istenilen kıvamı üzere yumuşak piştiği görülünce üzerine kızgın tereyağını dökmeli ve karıştırmalıdır. Bir müddet ağır ateşte bırakıp sofraya sunmalıdır. Yufka hamurunun tuzu dikkate alınarak o suretle tuz serpmelidir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |