| 
 
 
 | 
Yoğurt Soslu Kabak Haşlama | 
  | 
şehriban 
Aşçı 
 
  
Kayıt: 15.08.2014 
Mesajlar: 19 Şehir: Bursa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc100827 
Gönderme Tarihi: 16.Ağu.2014 
2,878 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
3 adet kabak
 
2 çorba kaşığı tereyağı
 
1 su bardağı yoğurt
 
3 diş sarımsak
 
Kırmızı pul biber
 
 
 
Kabakları iri parçalar halinde dilimleyin. Tepsiye yan yana dizin. Üzerine de 1 su bardağı su koyup 200 derecedeki fırında 15 dakika kadar pişirin. Fırından çıkınca üzerine 1 çorba kaşığı tereyağı gezdirin, ardından da servis tabağına alın. Yoğurda sarımsakları rendeleyin. Karıştırıp servis tabağındaki haşlanmış kabakların üzerine gezdirin. Bir çorba kaşığı tereyağını eritip içine pul biber ekleyip yakın. Servis yapmadan önce üzerine gezdirin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |