Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

YOĞURT PİŞİRİLMESİ (Gaziantep)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Adıyaman Yemekleri
Batman Yemekleri
Diyarbakır Yemekleri
Gaziantep Yemekleri
Kilis Yemekleri
Mardin Yemekleri
Siirt Yemekleri
Şanlıurfa Yemekleri
Şırnak Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


YOĞURT PİŞİRİLMESİ (Gaziantep)

AyGölgesi
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 31.03.2006
Mesajlar: 2719
Şehir: Giresun
Kısa URL: https://ml.md/lc87289
Gönderme Tarihi: 03.Mar.2013
2,376 defa indirildi / yazdırıldı




Güneşin ve Ateşin Tadı
Gaziantep Ticaret Odası


Bakır ya da çelik bir tencerede 4 kâse (bardak) süzülmüş yoğurt, 1 yumurta ve istenirse 3 yemek kaşığı zeytinyağını çok iyi karıştırın. Hafif ateşte, sürekli ve aynı yönde karıştırarak pişirin. Pişirirken yemeğin suyundan azar azar ekleyin. Pişen yoğurt kabarıp kaynamaya başlayınca karıştırarak yemeğin üzerine yavaş yedirerek ilâve edin.
Yoğurtlu yemeklerin yoğurdu katıldıktan sonra iyice soğumadan kapağı kapatılmaz. Aksi halde yoğurt kesilir. Yoğurtlu yemeklerde eğer yoğurtta ekşime varsa süt ekleyerek yoğurdun ekşiliğini azaltabilirsiniz. Bunun için tencereyi ocaktan almaya yakın yemeğin içine bir bardak kadar süt ekleyin.
Gaziantep mutfağında yoğurtlu yemeklerde renk vermesi için genellikle Antep ağzında haspir denilen, yalancı safran olarak da bilinen baharat kullanılır. Sarı taç yaprakları olan haspir, safrandan tamamen farklı ve kokusuzdur. Bazı yemeklere ise kuru nane ile ferah bir lezzet katılır.






YOĞURT PİŞİRİLMESİ (Gaziantep) Tarifleri Batman Yemekleri



(1 adet YOĞURT PİŞİRİLMESİ (Gaziantep) 38,023 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort