| 
 | 
| Yeşil Fasulye Tuzlaması (Samsun) | 
|  | Yemekhane Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 12.08.2020
 Mesajlar: 5284
 Şehir: Amasya
 | Kısa URL: https://ml.md/lc162561 Gönderme Tarihi: 20.Oca.2022
 383 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Samsun Kültür ve Turizm Müdürlüğü
 
 Yeşil Fasulye 1 Kg.
 Tuz 1 Su bardağı
 
 Fasulye kırılır veya dilinir. Haşlanıp süzülür. Tuz karıştırılarak kavanozun kapağı kapatılır. Üstüne su konur. Kavanozun kapağı kapatılır. Kışın pişirilerek yenir.
 
 
  
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |