| 
 
| 
 
 
 | 
 
Yer Elmalı Pilav | 
 
  | 
helin 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 22.07.2013 
Mesajlar: 44 Şehir: Diyarbakır | 
Kısa URL: https://ml.md/lc91034 
Gönderme Tarihi: 31.Tem.2013 
3,181 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1.5 su bardağı bulgur
 
5 adet yer elması
 
2 yemek kaşığı tereyağı
 
1 tatlı kaşığı biber salçası
 
1 adet kuru soğan
 
2 su bardağı tavuk suyu
 
Tuz
 
1 çay kaşığı karabiber
 
 
Tencerede doğradığınız soğanı tereyağı ile 5 dakika kavurun. Doğradığınız yer elmalarını ekleyerek 5 dakika daha kavurup bulguru, salçayı, tavuk suyunu, tuzu ve karabiberi ilave edip güzelce karıştırın. Suyu kaynayınca altını kısıp pilav göz göz olup suyunu çekene kadar 20-25 dakika pişirin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Yer Elmalı Pilav Tarifleri Pilavlar
 | 
 
 
 
 |