| 
 
 
 | 
YEL DEĞİRMENİ | 
  | 
rigal 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 22.07.2009 
Mesajlar: 52 Şehir: İzmit | 
Kısa URL: https://ml.md/lc38388 
Gönderme Tarihi: 22.Tem.2009 
2,206 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Milföy hamurunu hazırlayınız. Ve açınız. 5-10 cm. boyunda ve 5-10 cm. eninde hamurları kesiniz. Kare biçiminde kesilen hamurların her bir köyesinden ortaya doğru bıçak ile kesiniz. Hamurların ortasına yumurta sarısı sürünüz. Kesilen uçları bunun üzerine kapatınız. Böylece her bir hamura fırıldak biçimi veriniz. Çok sıcak fırında pişiriniz. Piştikten sonra fırından çıkarınız. Üzerlerine pudra şekeri ekiniz. Tekrar fırına koyunuz. Biçimlendirilmiş ve pişmiş milföyleri servis tabağına diziniz.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |