https://cook.com.tr
 
 
Eski Kaşar 2 Çorba Kaşığı
 
Sofra Tuzu 1 Tutam
 
Bezelye 1 Su Bardağı
 
Havuç 2 Adet
 
Patates 1 Adet
 
Yumurta 1 Adet
 
Milföy Hamuru 1 Paket
 
 
Havucu ve patatesleri haşlayın, rendenin iri tarafıyla rendeleyin, haşlanmış bezelyeyi,rendelenmiş kaşarı,tuzu karışıma ekleyin.
 
4 adet milföy hamurunu kare olacak şekilde dizin ve birbirine yapıştırın.
 
Hazırladığınız harcı üzerine yayın, rulo şeklinde sarın, buzlukta yarı yarıya donacak şekilde bekletin.
 
Yarım cm lik aralıklarla kesin, yağlanmış tepsiye dizin, üzerine çırpılmış yumurtanın akını sürün.
 
Önceden ısıtılmış fırında, üzeri pembeleşinceye kadar pişirin.
 
 
 
  
 |