| 
 
| 
 
 
 | 
 
Yavru Pasta | 
 
  | 
kiraz çekirdeği 
Aşçı 
 
  
Kayıt: 10.01.2015 
Mesajlar: 16 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc104270 
Gönderme Tarihi: 10.Oca.2015 
1,308 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 paket pötibör bisküvi
 
3 su bardağı süt
 
3 çorba kaşığı nişasta
 
1 çorba kaşığı un
 
1 çay bardağı şeker
 
1 paket vanilya
 
1 çorba kaşığı kakao
 
 
Bisküviler iri kırılır. Diğer malzemeler tencereye konur. Orta ateşte sürekli karıştırarak kıvam alana pişirilir. Ateşten almadan hemen önce bisküviler atılır. Islatılmış çukur kaba dökülür, düzeltilir. Bir gece buzdolabında bekletilir. Ertesi gün servis tabağına ters çevrilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Yavru Pasta Tarifleri Bademli Pasta Tarifleri
 | 
 
 
 
 |