|
|
Yatık Poğaça |
|
fiber
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 08.01.2013
Mesajlar: 72 Şehir: Eskişehir |
Kısa URL: https://ml.md/lc85484
Gönderme Tarihi: 08.Oca.2013
1,436 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 adet ekmek hamuru (fırından)
1 çay bardağı zeytinyağı
İçi için:
Yarım kalıp beyaz peynir
Yarım demet dereotu
Üzeri için:
1 adet yumurta
Hamur ve zeytinyağı yoğrulur. Merdaneyle pide gibi uzun açılır. Yarı kenarına uzunlamasına iç konur, boş kalan kısmı üzerine kapatılır, kenarına bastırılır. Sonra bıçakla 3 parmak eninde kesilir, yağlanmış tepsiye dizilir. Üzerine çırpılmış yumurta sürülür. 180 derece fırında kızarana kadar pişirilir.
|
|
Yatık Poğaça Tarifleri Açma Tarifleri
|
|