| 
 
| 
 
 
 | 
 
Yatık Poğaça | 
 
  | 
fiber 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.01.2013 
Mesajlar: 72 Şehir: Eskişehir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc85484 
Gönderme Tarihi: 08.Oca.2013 
1,534 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 adet ekmek hamuru (fırından)
 
1 çay bardağı zeytinyağı
 
İçi için:
 
Yarım kalıp beyaz peynir
 
Yarım demet dereotu
 
Üzeri için:
 
1 adet yumurta
 
 
Hamur ve zeytinyağı yoğrulur. Merdaneyle pide gibi uzun açılır. Yarı kenarına uzunlamasına iç konur, boş kalan kısmı üzerine kapatılır, kenarına bastırılır. Sonra bıçakla 3 parmak eninde kesilir, yağlanmış tepsiye dizilir. Üzerine çırpılmış yumurta sürülür. 180 derece fırında kızarana kadar pişirilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Yatık Poğaça Tarifleri Çörek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |