|
|
Yaprak Aşı |
|
salamura
Aşçı
Kayıt: 15.07.2015
Mesajlar: 12 Şehir: Artvin |
Kısa URL: https://ml.md/lc109620
Gönderme Tarihi: 15.Tem.2015
1,396 defa indirildi / yazdırıldı
|
250 gr asma yaprağı
1 adet kuru soğan
2 adet domates
1 tatlı kaşığı tuz
1 kahve fincanı sıvıyağ
Üzeri için:
Sarımsaklı yoğurt
Kuru soğan çentilir, sıvıyağda gevşeyene kadar kavrulur. İnce kıyılmış taze asma yaprağı ilave edilir. Yapraklar sararana kadar çevrilir. Tuz ve rendelenmiş domates ilave edilir. Kapak kapatılır. Orta ateşte yaklaşık 25 dakika pişiirlir. Servis esnasında üzerine sarımsaklı yoğurt bırakılır.
|
|
Yaprak Aşı Tarifleri Hindiba Tarifleri
|
|