| 
 
| 
 
 
 | 
 
Yaprak Aşı | 
 
  | 
salamura 
Aşçı 
 
  
Kayıt: 15.07.2015 
Mesajlar: 12 Şehir: Artvin | 
Kısa URL: https://ml.md/lc109620 
Gönderme Tarihi: 15.Tem.2015 
1,483 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
250 gr asma yaprağı
 
1 adet kuru soğan
 
2 adet domates
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
1 kahve fincanı sıvıyağ
 
Üzeri için:
 
Sarımsaklı yoğurt
 
 
Kuru soğan çentilir, sıvıyağda gevşeyene kadar kavrulur. İnce kıyılmış taze asma yaprağı ilave edilir. Yapraklar sararana kadar çevrilir. Tuz ve rendelenmiş domates ilave edilir. Kapak kapatılır. Orta ateşte yaklaşık 25 dakika pişiirlir. Servis esnasında üzerine sarımsaklı yoğurt bırakılır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Yaprak Aşı Tarifleri Bakla Tarifleri
 | 
 
 
 
 |