| 
 
 
 | 
Yalancı Profiterol (Artan Çörekten) | 
  | 
Kezban 
Editor 
 
  
Kayıt: 14.08.2005 
Mesajlar: 165 Şehir: Balgat/ANK | 
Kısa URL: https://ml.md/lc3360 
Gönderme Tarihi: 04.May.2006 
4,638 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 kahve fincanı rendelenmiş bitter çikolata
 
1 paket bitter çikolata dört bardak süt
 
1 kahve fincanı  kıyılmış şam fıstığı
 
1 paket çikolatalı puding 
 
1 adet paskalya çöreği
 
1 paket krema
 
 
Hazır pudingi sütle kaynatın ve içine iri parçalara böldüğünüz paskalya  çöreğini  atıp on beş-yirmi dakika  kadar pişirin. Servis tabağına alınırken içine fıstıkları ilave edin. Bir kahve cezvesinde yarım  fincan su ile kaynattığınız  çikolatayı  çörekli pudingin üzerine dökün. Soğuduğunda üzerini  buzdolabında iki gün beklettiğiniz  krema ve rendelenmiş çikolata ile süsleyip servis yapın.
 
 
 
 
Fotoğraf "gül" tarafından gönderildi. 24.10.2022
  
 | 
 
 
 
 
 
 |