| 
 
| 
 
 
 | 
 
YAĞLI KİREMİT BİSKÜVİ | 
 
  | 
yenigün 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.07.2009 
Mesajlar: 37 Şehir: Antalya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc38478 
Gönderme Tarihi: 25.Tem.2009 
1,780 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
150 gr. tereyağı
 
400 gr. makinadan çekilmiş badem
 
250 gr. şeker
 
6 yumurta akı
 
50 gr. un
 
50 gr. ince kıyılmış portakal kabuğu reçeli
 
 
Eritilmiş 150 gr. tereyağı ile şekeri karıştırınız.
 
Bu karışıma badem, un rendelenmiş veya ince kıyılmış portakal reçeli kabuklarını ilâve ediniz. Bir hamur yapınız.
 
Ucuna düz huni geçirilmiş krema torbası ile yağlanmış ve unlanmış fırın tepsisine kendi üzerine iki defa uzunlamasına sıkılarak kiremit biçimi veriniz.
 
Sıcak fırında pişiriniz.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
YAĞLI KİREMİT BİSKÜVİ Tarifleri Tırtıl Kurabiye Tarifleri
 | 
 
 
 
 |