Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Açma Tarifleri > Yağda Elmalı Çörek (1 adet - 3,252 defa bakıldı)

Yağda Elmalı Çörek


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Açma Tarifleri
Ay Çöreği Tarifleri
Kete Tarifleri
Örgü Tarifleri
Poğaça Tarifleri
Ponçik Tarifleri
Rulo Çörek Tarifleri
Simit Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Yağda Elmalı Çörek

konuralp
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 17.11.2017
Mesajlar: 24
Şehir: Bilecik
Kısa URL: https://ml.md/lc129815
Gönderme Tarihi: 17.Kas.2017
717 defa indirildi / yazdırıldı




2 adet yumurta
1 çay bardağı su
1 paket kabartma tozu
1 fiske tuz
1 çorba kaşığı sıvıyağ
Alabildiği kadar un
İçi için:
1 adet elma
1 çorba kaşığı şeker
1 çay kaşığı tarçın
Kızartmak için:
Ayçiçek yağı

Hamur malzemesi bir araya getirilir ve ele yapışmayan kıvamda bir hamur yapılır. Üzeri kapalı yarım saat dinlendirilir. Bu arada elma soyulur ve rendelenir, bir tencereye aktarılır, şeker eklenir, yumuşayana kadar pişirilir. Ateşten alınır, tarçın eklenir. Dinlenen hamur 14 eşit parçaya ayrılır. Her biri merdane yardımıyla çay tabağı kadar açılır. Kenarına iç konur, poğaça formunda kapatılır, uçlarına iyice bastırılır. Tavaya derin yağ konur, çörekler atılır ve açık pembe renk alana kadar kızartılır. Kağıt havluya çıkarılır. Sonra servis tabağına konur, üzerine pudra şekeri serpilir.






Yağda Elmalı Çörek Tarifleri Açma Tarifleri



(1 adet Yağda Elmalı Çörek 3,252 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort