| 
 | 
| Yaban Pişirme Armudu (Cide Kastamonu) | 
|  | alin Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 27.04.2020
 Mesajlar: 29
 Şehir: Samsun
 | Kısa URL: https://ml.md/lc150373 Gönderme Tarihi: 07.May.2020
 570 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı
 
 Pişirme armudu
 Su
 Kaymak
 
 Armutların kabukları soyulur.
 Bir tencereye su konulur ve armutlar pişirilir.
 Pişen armutların suyu biraz koyulaşır ve rengi kızarır.
 Soğuyunca tabağa üzerine kaymak da konularak servis yapılır.
 
 
  
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |