|
|
VOLOVAN HAMURU |
|
kantin
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 28.03.2009
Mesajlar: 38 Şehir: Samsun |
Kısa URL: https://ml.md/lc34894
Gönderme Tarihi: 29.Mar.2009
3,248 defa indirildi / yazdırıldı
|
Altı turluk ve altı milimetrelik bir hamurun üstüne koyacağınız yuvarlak bir kalıpla iki daire şeklinde bıçakla, kesiniz.
İki daireden birinin ortasını çakarınız. Birincisini çevirip yağlı bir tepsiye yerleştiriniz. Üstüne yumurta sürerek ortasını çıkardığımız hamuru üstüne koyunuz.
Etrafına bıçakla şekiller veriniz. Ortasına ve üst kenarlara da şekilli bıçaklar vurup yumurta sürünüz tariflere göre pişiriniz.
|
|
VOLOVAN HAMURU Tarifleri Aşçılığın Püf Noktaları
|
|