| 
 | 
| Volcano | 
|  | Yemek Tarifleri Robot
 
 Kayıt: 18.06.2006
 Mesajlar: 10595
 Şehir: Türkiye
 | Kısa URL: https://ml.md/lc49605 Gönderme Tarihi: 31.Mar.2010
 17,871 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Malzeme:
 175 gram bitter çikolata
 175 gram Teremyağ
 10 çorba kaşığı Bizim Mutfak Un
 4 adet yumurta
 5 çorba kaşığı toz şeker
 Üzeri için :
 Yeteri kadar Bizim Mutfak Pudra Şekeri
 
 Teremyağ'ı ve çikolatayı benmari usulü eritip kenara alın. Yumurta ve tozşekeri bir kaba alıp mikserle çok karıştırmadan çırpın. Çikolata ve Teremyağ karışımını ilave edip tahta kaşık ile karıştırarak yumurtaya yedirin. Unu eleyerek azar azar karışıma ekleyin ve birbirine yedirerek karıştırın. Daha sonra karışımı yağlanıp unlanmış sufle kaplarına paylaştırın. Önceden ısıtılmış 220 derecede fırında 7 dakika pişirin. (Bu suflenin özelliği içinin tam olarak pişirilmemesidir.) Servis tabaklarını çikolata sos ile süsleyin. Tatlıları sufle kaplarından çıkartıp servis tabaklarına alın. Üzerlerine pudraşekeri eledikten sonra vanilyalı dondurma ile bekletmeden servis yapın.
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |