|
|
Vişneli Kruvasan |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc61312
Gönderme Tarihi: 15.Mar.2011
3,991 defa indirildi / yazdırıldı
|
10 adet milföy hamuru
Aldığı kadar vişne reçeli
1 adet yumurta sarısı
Milföyleri unlu tezgahta merdane yardımıyla açın dikdörtgen şekil verdikten sonra iki üçgen elde edecek şekilde ikiye kesin. Üçgen hamur parçalarının üzerine vişne reçeli sürüp üçgenin ucundan içe doğru sarın. Kruvasanları Sıvı Sana ile yağladığımız tepsiye dizip, önceden 200 derecede ısıttığımız fırında 20-25 dakika üzerleri kızarana kadar pişirin. Arzuya göre soğuduktan sonra üzerine bir süzgeç yardımı ile pudra şekeri serpebilir veya vanilyalı dondurma ile servis edebilirsiniz.
|
|
Vişneli Kruvasan Tarifleri Sana Yemek Tarifleri
|
|