Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Elmasiye Tarifleri > Vişneli Krem Karamel (1 adet - 27,132 defa bakıldı)

Vişneli Krem Karamel


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Aşure Tarifleri
Elmasiye Tarifleri
İrmik Tatlısı Tarifleri
Jöle Tarifleri
Kazandibi Tarifleri
Keşkül Tarifleri
Muhallebi Tarifleri
Mus Tarifleri
Paluze Tarifleri
Pelte Tarifleri
Peynir Tatlısı Tarifleri
Puding Tarifleri
Su Muhallebisi Tarifleri
Sütlaç Tarifleri
Tavuk Göğsü Tarifleri
Zerde Tarifleri
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Vişneli Krem Karamel

satı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 05.11.2011
Mesajlar: 122
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc69730
Gönderme Tarihi: 08.Kas.2011
2,288 defa indirildi / yazdırıldı




7 adet yumurta
10 çorba kaşığı tozşeker
1 paket vanilya
1 litre süt
Karamel için:
3 çorba kaşığı şeker
Vişne sosu için:
200 gram vişne
1 çay bardağı şeker
1 çorba kaşığı buğday nişastası
1 su bardağı su

Yumurtaları tozşeker ve vanilya ile birlikte iyice çırpın. Üzerine önceden ısıttığınız sütü azar azar ilave edin. Karamel için gereken tozşekeri bir tavaya alın. Orta ateşte karamelleşinceye kadar eritin. Hazırladığınız karameli kaplara paylaştırın. Sütlü karışımı da üzerlerine dökün. Bir fırın tepsisine sıcak su koyup karamel kaplarını içine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Soğutup tabaklara ters çevirerek servis yapın. Üzerine vişne sosu yapmak isterseniz vişne şeker ve suyu bir kapta kaynatın. Daha sonra üzerine buğday nişastasını az suyla açıp içine koyun ve blender yardımıyla püre yapın. Soğumaya bırakın krem karamelin üzerlerine paylaştırıp servis yapın .






Vişneli Krem Karamel Tarifleri Elmasiye Tarifleri



(1 adet Vişneli Krem Karamel 27,132 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort