1 'er havuç ve kabak, 
 
yarım alabaş, 
 
2'şer çorba kaşığı etsu ve "balsamico" sirkesi, 
 
5 çorba kaşığı cevizyağı, 
 
zeytinyağı ve çiçekyağı karışımı, 
 
tuz, karabiler, yarım tatlı kaşığı hardal
 
Ayrıca: 100 g yeşil salata
 
 
Sebzeleri önce şerit sonra küp halinde kesin. Soyulmuş sebzeleri kesme makinesiyle 2 mm kalınlıkta parçalar halinde kesin, parçaları da aynı kalınlıkta şeritleyip küp gibi doğrayın. Sebzeleri tuzlu suda 1 dakika haşlayın, soğuk sudan geçirin. Kalan malzemeleri sos şeklinde karıştırın. Salatayı yıkayıp kurutun ve tabaklara dizin. Sosu salatanın üstüne gezdirin.
  
 |