| 
 
 
 | 
Vanilyalı Sıcak Muz | 
  | 
gözüm 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 02.09.2016 
Mesajlar: 35 Şehir: Mersin | 
Kısa URL: https://ml.md/lc119906 
Gönderme Tarihi: 27.Eyl.2016 
1,218 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
4 adet muz
 
50 gr sanayağ
 
1 su bardağı şeker
 
1 paket vanilya
 
4 top vanilyalı dundurma
 
1 miktar antep fıstığı
 
 
Muzların kabuklarını soyup ortadan ikiye kesin.
 
Tereyağını tavada eritip vanilya ile şekeri ekleyin ve kısık ateşte eriyinceye kadar bekleyin.
 
Tamamen eriyince muzları ekleyip önlü arkalı 4-5 dakika pişirin.
 
Servis tabağına aktarıp üzerine vanilyalı dondurma ekleyin.
 
Toz fıstık serpiştirip bekletmeden servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |