| 
 
 
 | 
Vanilyalı Pasta Islatma Şurubu | 
  | 
Saadet 
Türkçe Admin 
 
  
Kayıt: 12.07.2005 
Mesajlar: 9281 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc96977 
Gönderme Tarihi: 28.Mar.2014 
1,625 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 kap 500 ml su
 
2 kap 400 g toz seker
 
5 g vanilya
 
 
Şekeri, suyu ve vaniyayı sos tenceresine koyunuz. Şeker suyun içinde eriyinceye kadar karıştırınız.
 
Şekerin tamamen erimesinden sonra şurubun kaynamasını bekleyiniz. Kaynayan şurubu ocaktan alınız. Soğutup kullanınız.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |