Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Armut Tatlısı Tarifleri > Üzümlü Toplar (1 adet - 12,911 defa bakıldı)

Üzümlü Toplar


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Armut Tatlısı Tarifleri
Ayva Tatlısı Tarifleri
Elma Tatlısı Tarifleri
İncir Tatlısı Tarifleri
Kabak Tatlısı Tarifleri
Vişne Tatlısı Tarifleri
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Üzümlü Toplar

Göksen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc109698
Gönderme Tarihi: 19.Tem.2015
1,517 defa indirildi / yazdırıldı




10-15 adet iri taneli siyah üzüm
5-6 çorba kaşığı süt
5 adet pötibör bisküvi
250 gram soyulmuş badem
2,5 su bardağı su
250 gram tozşeker
100 gram tozşeker
100 gram bitter çikolata
1 çorba kaşığı acı kakao

Üzümleri iyice yıkayın ve kurulayın. Ortadan ikiye bölerek çekirdeklerini çıkarın ve tekrar kapatın. Üzüm tanelerini bir tabağa koyun. Üzerlerine rom gezdirin ve 1-2 saat üzümleri dinlendirin. Bisküvileri ufalayarak un haline getirip üzümleri çıkarttığınız sütle bisküvileri ıslatın. Bir tencerede iki buçuk bardak suyu tozşekerle birkaç dakika kaynatın. Ateşten alın ve üzerine soyulup ince ince kıyılmış bademleri ekleyin. Ardından kakao ve ıslatılmış bisküvileri katın. Bu malzemelerin üzerine çikolatayı rendeleyip katın ve karıştırın. Eğer çok sıcaksa hafif ılımasını bekleyin. Bu hamurdan küçük parçalar koparın. Avucunuzda yassılaştırıp içine üzüm koyun ve üzümün her tarafını hamurla kaplayın. Buzdolabında 1 saat kadar soğuttuktan sonra servis yapın.







Üzümlü Toplar Tarifleri Armut Tatlısı Tarifleri



(1 adet Üzümlü Toplar 12,911 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort