https://www.cumhuriyet.com.tr
 
 
2 adet şeftali
 
2 adet elma
 
50 gr frenk üzümü
 
1 su bardağı su
 
1 çay kaşığı zencefil püresi
 
1-2 tatlı kaşığı Yudumluk Ballı Elma Sirkesi
 
Buz parçaları
 
Süslemek için:
 
Frenk üzümü, şeftali dilimi, nane, elma dilimleri, buz parçaları
 
 
Elma ve Şeftalileri minik parçalar halinde dilimleyin.  
 
Meyveleri mutfak robotunda çekin.
 
İçerisine frenk üzümü, zencefil püresi ve 2 tatlı kaşığı Kemal Kükrer Yudumluk Ballı Elma Sirkesi’ni ekleyip karşımı meyve suyu kıvamına gelene kadar robotta çekin.
 
Sunum için karışımı buzlu bir bardağa ekleyip nane, frenk üzümü, elma ve şeftali dilimleriyle süsleyebilirsiniz.
 
 
 
  
 |