https://www.elele.com.tr
 
 
500 g mayalanmış ekmek hamuru
 
100 g kaşar loru
 
100 g az tuzlu keçi peyniri
 
4-5 dal dereotu
 
4-5 dal maydanoz
 
Tuz
 
Karabiber
 
Toz kırmızı biber
 
Kızartmak için:
 
Ayçiçek yağı
 
 
Unlanmış tezgâhta ekmek hamurunu 1 cm kalınlığında açın. Yuvarlak parçalar kesin. Ayrı bir kapta kaşar loru, keçi peyniri, ince kıyılmış, dereotu, maydanoz, tuz ve karabiberi harmanlayın. Ekmek hamurundan elinizle parçalar koparın. Peynirli harçtan koyup hamuru yarım ay şeklinde kapatın. Tuzlu hamurları kızgın yağda kızartın. Sıcak servis yapın.
 
 
 
  
 |