| 
 
| 
 
 
 | 
 
Tuzla Pişirilmiş Mercan | 
 
  | 
organic 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.01.2011 
Mesajlar: 38 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc60964 
Gönderme Tarihi: 05.Mar.2011 
2,696 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Su Ürünleri Tanıtım Grubu İZMİR
 
https://www.turkishseafood.org.tr
 
 
350 gram Mercan
 
Tuz
 
 
Mercanın pulları hariç içini temizleyin. Balığın her iki tarafını da iyice tuza bulayıp balık tenceresine alın ve kapağını kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Fırından çıkartıp solungacından oyun. Deriyi temizleyin. (Pişirme süresince tuz balığın şeklini atır. Pulları olduğundan balık tuzun tadını almayacaktır. Tuz, pişirme süresince etin daha yumuşak kalmasını sağlar)
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Tuzla Pişirilmiş Mercan Tarifleri Ahtapot Tarifleri
 | 
 
 
 
 |