| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
Tuzda Balık Tarifleri Ülker Yemek Tarifleri
| 
 |  
| Tuzda Balık |  
|  | Yemek Tarifleri Robot
 
 Kayıt: 18.06.2006
 Mesajlar: 10595
 Şehir: Türkiye
 | Kısa URL: https://ml.md/lc49184 Gönderme Tarihi: 24.Mar.2010
 1,856 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 Malzeme:
 800 gram levrek
 Yeteri miktarda Tuz
 
 Hazırlanışı: Krom çelik ya da bakır, büyük bir kabın içine bolca tuz döşeyin. Temizlenmiş balığın tuzu çekmemesi için göğüs kısmını iyice bastırıp tuzun ortasına yerleştirin. Daha sonra balığın etrafını ve üzerini bol tuzla kapatın. Kabı önceden ısıtılmış 250 derece fırında 30 dakika pişirin. Kabı fırından çıkartın ve setleşen tuzu bıçakla kırarak tuzda balığı servis yapın.
 
 
   Fotoğraf "gül" tarafından gönderildi. 18.10.2023
 
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |