| 
 
 
 | 
Turşulu Patates Kavurması | 
  | 
mecbure 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 05.09.2016 
Mesajlar: 32 Şehir: Kocaeli | 
Kısa URL: https://ml.md/lc119753 
Gönderme Tarihi: 20.Eyl.2016 
2,482 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
4 adet iri patates (haşlanmış-ezilmiş)
 
2 adet kuru soğan
 
3 yemek kaşığı yağ
 
1 yemek kaşığı salça
 
1 kase kadar doğranmış lahana turşusu
 
Karabiber
 
Tuz
 
 
Kuru soğanı yemeklik doğrayalım ve yağda pembeleşene kadar kavuralım.
 
Daha sonra 1 kase beyaz lahana turşumuzu ekleyelim yumuşayana kadar kavuralım.
 
Salçamızı ekleyelim. Biraz daha kavuralım.
 
Sonrasında da ezilmiş patatesleri ekleyelim kavurmaya devam edelim.
 
Tuz ve karabiberini ekleyelim.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |