2 adet soğan
2 çorba kaşığı zeytinyağı
7 diş sarımsak
350 gram fasulye turşusu
½ paket Nuh’un Ankara Makarnası Penne
½ bağ maydanoz
Tarifimize 2 adet soğanımızı piyaz doğrayarak başlıyoruz.
Tavamızın altını açıyoruz.
Tavamız ısındı, tavamıza yaklaşık 2 çorba kaşığı zeytinyağı ekliyoruz.
Soğanlarımızı tavaya ekliyoruz, 1 tutam tuz ilave ediyoruz ve soğanlarımızı kavurmaya başlıyoruz.
Soğanlarımız kavrulmaya devam ederken 7 diş sarımsağımızı ince ince kıyıyoruz ve bir kaseye alıyoruz.
Fasulye turşularımızı makarnamızın büyüklüğünde doğruyoruz.
Soğanlarımızın rengi dönmeye başladı, soğanlarımızın üzerine sarımsaklarımızı ve fasulye turşumuzu ilave ediyoruz ve karıştırıyoruz.
Fasulyelerimiz kavrulurken ½ paket penne makarnamızı haşlıyoruz.
Lezzetlerin iyice özdeşleşmesi için makarnamızın suyundan fasulyelerimizin üzerine 2 kepçe ilave ediyoruz.
Servis ederken kullanacağımız maydanozlarımızı incecik kıyıyoruz.
Makarnamız pişti, makarnalarımızı süzüyoruz.
Turşu kavurmalı makarnamız servis etmek için hazır. Makarnamızı maydanozlar ile birlikte servis ediyoruz.

|