| 
 
| 
 
 
 | 
 
Türlü Şehriye | 
 
  | 
sezercik 
Aşçı 
 
  
Kayıt: 27.04.2010 
Mesajlar: 19 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc51163 
Gönderme Tarihi: 27.Nis.2010 
1,915 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Malzemeler
 
1 adet kırmızıbiber
 
1 adet domates
 
1 paket şehriye
 
1 adet haşlanmış göğüs eti
 
2 kaşık tereyağı
 
su
 
tuz.
 
 
Yapılışı
 
Yağ tavada eritilir, küp şeklinde kesilmiş kırmızıbiberler içine atılarak kavrulur, Haşlanmış tavuk etleri kuşbaşı kesilerek biberlerle birlikte yağda çevrilir. İçine doğranmış domatesler atılır. Tuz ilave edilerek 1,5 bardak tavuk suyu ile kaynatılır. Diğer tarafta yağda çevrilen şehriyeler kaynayan suya atılarak suyu çekinceye kadar kısık ateşte pişirilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Türlü Şehriye Tarifleri Pilavlar
 | 
 
 
 
 |