| 
 
| 
 
 
 | 
 
Türlü Buğulama | 
 
  | 
Didar Şen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 24.08.2011 
Mesajlar: 54 Şehir: Edirne | 
Kısa URL: https://ml.md/lc67215 
Gönderme Tarihi: 24.Ağu.2011 
2,749 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
2 adet kuru soğan
 
15-20 adet taze fasulye
 
2 adet patlıcan
 
2 adet kabak
 
1 adet patates
 
4 adet iri domates
 
2 adet sivri biber
 
1 çay bardağı sıvıyağ
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
 
Sebzeler soyulur ve dilimlenir. Soğan yarım daire şeklinde doğranır. Tencerenin dibine soğan konur. Üzerine sırasıyla sivri biber, fasulye, patates, patlıcan, kabak, rende domates konur. Tuz serpilir, yağ gezdirilir. Tencerenin kapağı kapatılır. 5 dakika orta ateşte piştikten sonra ateş kısılır ve 45 dakika pişirilir. Karıştırılır ve servise getirilir. Bu yemeğin özelliği su konmamasıdır. Domatesin içerdiği su yeterlidir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Türlü Buğulama Tarifleri Balkabağı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |