Malzeme:
1 kutu Kalbim Light Ton Balığı
500 gr atom salatalık
3 adet portakal
1 adet soğan
Yarım demet nane
Yarım demet dereotu
2 çorba kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
Tuz, kırmızı biber
Atom salatalığı yapraklarına ayırarak yıkayın. Ton balığını parçalara ayırın. Naneyi, dereotunu ayıklayıp yıkayın. Soğanı, dereotunu ve naneyi doğrayın. Yeşillikleri tuz ve kırmızıbiberle tatlandırın. Ton balığını ilave edip karıştırın. Atom salatalıkları servis tabağına yerleştirin. Üzerine ton balıklı yeşillikleri yerleştirin. Portakalı soyun ve yuvarlak şekilde dilimleyin. Portakal dilimlerini ve soğan halkalarını en üste yerleştirin. Kırmızıbiber ve zeytinyağı ilave ettikten sonra servis yapın.
|