| 
 
| 
 
 
 | 
 
Ton Balıklı Sürme | 
 
  | 
Mehmet 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 12.07.2007 
Mesajlar: 58 Şehir: Karadeniz | 
Kısa URL: https://ml.md/lc73898 
Gönderme Tarihi: 20.Mar.2012 
1,792 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
250 Gr margarin
 
200 Gr ton balığı konservesi
 
2 yemek kaşığı kapari
 
2 yemek kaşığı limon suyu
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Tarifin Hazırlanışı
 
Ton balığını süzün ve bir kaseye koyup çatalla iyice ufalayın. Kapariyi ince ince kıyın. Limon suyu ve kapariyi ton balığına katıp tuz ve karabiberle tatlandırın Margarini bir kaseye koyup tahta kaşıkla krema kıvamına gelinceye kadar, ton balıklı karışıma iyice karıştırın. Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra ekmek üzerine sürüp servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Ton Balıklı Sürme Tarifleri Ekmek Arası Tarifleri
 | 
 
 
 
 |