https://www.aytac.com.tr
 
 
4 adet kırmızıbiber
 
4 adet yeşil biber
 
200 g ton balığı
 
50 g AYTAÇ - FISTIKLI DANA SALAM
 
1 yemek kaşığı kapari
 
Sosu için;
 
2 diş sarımsak
 
1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz
 
4 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
 
Yarım çay kaşığı limon suyu
 
1 dal dereotu
 
 
1 AYTAÇ - FISTIKLI DANA SALAM ları minik küpler halinde doğrayın.
 
2 Ton balığı, kaparileri, AYTAÇ - FISTIKLI DANA SALAMları bir kapta harmanlayarak bir iç malzemesi hazırlayın.
 
3 Biberleri iki parmak eninde uzunlamasına kesin, çekirdeklerini temizleyin ve kızgın yağa atıp çıkartın. Zarlarını elinizle temizleyin.
 
4 Sarımsakları dövün, maydanozları ekleyin, zeytinyağı ve limon suyuyla karıştırın.
 
5 Hazırladığınız bu sosu dizdiğiniz renkli biber dolmalarının üzerinde gezdirerek servis yapın.
 
 
 
  
 |