| 
 
 
 | 
Ton Balıklı Labneli Kanepe | 
  | 
calibe 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 12.04.2014 
Mesajlar: 21 Şehir: Şanlıurfa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc97361 
Gönderme Tarihi: 14.Nis.2014 
2,424 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
6-8 dilim tost ekmeği
 
3 çorba kaşığı süzme yoğurt
 
4 çorba kaşığı labne peyniri
 
2 diş sarımsak
 
2 adet domates
 
Kırmızıbiber
 
Ton balığı konservesi
 
Turşu
 
Hardal
 
 
Ekmeklerin kenarlarını alıp kare şeklinde kesin. Yoğurt, sarımsak ve labne peyniri bir kabın içinde karıştırın. Sıkma torbasına koyup şekilli olarak ekmeklerin üzerine sıkın. Domates dilimleri, turşu ile süsleyin. Hardal ve ton balığını karıştırıp ekmeklerin üzerine sürün.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |