| 
 
| 
 
 
 | 
 
TON BALIĞI PANE | 
 
  | 
kimzan 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 18.02.2010 
Mesajlar: 64 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc47483 
Gönderme Tarihi: 21.Şub.2010 
2,422 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Ton balığı dilimleri tuzlanır, karabiber serpilir. Dilimler birer birer una batırıldıktan sonra çırpılmış yumurtaya atılır. Sıvazlanıp çıkarılır ve galeta tozuna batırılır. Sonra kızgın rafine veya zeytinyağına atılır. Üç dakika çevrilerek pişirilir, tabağın ortasına dizilir. Yanlarına haşlanmış patates halka şeklinde kesilmiş olarak yerleştirilip tartar sosla birlikte servis yapılır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
TON BALIĞI PANE Tarifleri Balıklar
 | 
 
 
 
 |