|
|
Tohum Kraker |
 |
tarla tapan
Aşçıbaşı

Kayıt: 11.09.2018
Mesajlar: 23 Şehir: Muğla |
Kısa URL: https://ml.md/lc136894
Gönderme Tarihi: 12.Eyl.2018
1,011 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://naturelkaseyirdefteri.com/
1/2 su bardağı öğütülmüş keten tohumu
1/2 su bardağı tüm halde keten tohumu
1/2 su bardağı susam
1/2 su bardağı kabak veya ay çekirdeği
1 çay kaşığı haşhaş
Sarımsak tozu
Soğan tozu
Tuz
1+1/4 su bardağı su
Tüm malzemeleri bir kasede kaşık yardımıyla karıştırıp 1 saat beklemeye bırakın.
Sürenin sonunda keten tohumu suyla şişiyor, karışım kıvamlanıyor.
Yağlı kağıt serili tepsinin tamamına (büyük fırın tepsisi) yayın.
175 derece ısınmış fırında 30 dakika pişirin.
Fırını kapatıp 1 saat de fırının içinde bekletin. Sonra fırından çıkarıp soğumasını bekleyip istediğiniz şekilde parçalayın.
Hava almayan bir kaba veya poşette saklayın.

|
|
Tohum Kraker Tarifleri Bademli Kurabiye Tarifleri
|
|