Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Tiramisu Yapımını Püf Noktaları


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Besinlerin Değerleri
Şifalı Bitkiler
Aşçılığın Püf Noktaları
Sofra Düzeni ve Servis
Mutfak Takımları
Yemek Hakkında Sözler
Yemek Rüyaları
Yemek Fıkraları
Diğer Konular
Sağlık Konuları
Site Hakkında
Makaleler
Söyleşiler
Anketler
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Tiramisu Yapımını Püf Noktaları

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc174831
Gönderme Tarihi: 29.Ekm.2023
138 defa indirildi / yazdırıldı




Tiramisu malzemelerinde yer alan yumurta, labne peyniri ve süt gibi buzdolabında muhafaza edilen malzemelerin muhallebi hazırlanmadan önce bir süre oda sıcaklığında bekletilmesi gerekir. Malzemelerin birbirlerine homojen bir şekilde karışması ve kaynama süresinin kısalması için malzemelerin uygun ısıda olması önemlidir.
Muhallebiye unu eklerken elek kullanabilirsiniz. Elek kullanarak karıştırma süresince topaklanmayı önleyebilir, malzemeleri homojenize etmede pratiklik kazanabilirsiniz.
Muhallebinin içerisine labneyi katmadan önce mutlaka muhallebinin oda sıcaklığına gelmesini beklemeniz gerekir. Labne muhallebiye eklendikten sonra pürüzsüz bir kıvam elde etmek de önemli bir noktadır. Pürüzsüz kıvam, muhallebiyi pandispanya kekine sürerken size kolaylık sağlar. Ayrıca bu pürüzsüzlük tadıma da iyi bir şekilde yansır.
Kekin kahve ile ıslatılma işlemi atlanmamalıdır. Keki kahve ile ıslatmanın amacı keke yumuşak ve ağızda dağılan bir kıvam kazandırmaktır. Ayrıca hafif kahve aroması da tatlıya hoş bir lezzet katar.
Kakaoyu elinizle serpiştirmek yerine süzgeç kullanabilirsiniz. Süzgeç kullanımı, kakaonun eşit şekilde kek yüzeyine yayılmasına yardımcı olur. Ayrıca kakao tozunun elinize bulaşmasını da önler.
Gerçek tiramisu tarifi için labne yerine mascarpone peyniri de edinebilirsiniz.







Tiramisu Yapımını Püf Noktaları Tarifleri Aşçılığın Püf Noktaları



(1 adet Tiramisu Yapımını Püf Noktaları 200 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort