| 
 
| 
 
 
 | 
 
TESTİDE BAMYA | 
 
  | 
kolaj 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 19.02.2009 
Mesajlar: 35 Şehir: Erzincan | 
Kısa URL: https://ml.md/lc34624 
Gönderme Tarihi: 17.Mar.2009 
2,142 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Semiz koyun etinden kuşbaşı doğrayınız. Ete göre soğan çentip dörder parçaya ayrılmış 4 - 5 domatesi içine koyunuz. Tuz, biber serpip karıştırınız. Bir çömleğe bir sıra et, bir sıra bamyayı ağzına kadar doldurunuz. Bir miktar su koyup ağzını hamurlayınız ve hamuru deliniz. Düz bir yere kıvılcımlı ateşi dökünüz. Ortasını açıp çömleği oturtunuz. Dört saat pişiriniz. Yalnız, kıvılcımların çömleğe dokunmamasına dikkat ediniz.
 
 
Not: Et yerine tavuk da konabilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
TESTİDE BAMYA Tarifleri Sebze Yemekleri
 | 
 
 
 
 |