|
|
TESTİDE BAMYA |
|
kolaj
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 19.02.2009
Mesajlar: 35 Şehir: Erzincan |
Kısa URL: https://ml.md/lc34624
Gönderme Tarihi: 17.Mar.2009
2,051 defa indirildi / yazdırıldı
|
Semiz koyun etinden kuşbaşı doğrayınız. Ete göre soğan çentip dörder parçaya ayrılmış 4 - 5 domatesi içine koyunuz. Tuz, biber serpip karıştırınız. Bir çömleğe bir sıra et, bir sıra bamyayı ağzına kadar doldurunuz. Bir miktar su koyup ağzını hamurlayınız ve hamuru deliniz. Düz bir yere kıvılcımlı ateşi dökünüz. Ortasını açıp çömleği oturtunuz. Dört saat pişiriniz. Yalnız, kıvılcımların çömleğe dokunmamasına dikkat ediniz.
Not: Et yerine tavuk da konabilir.
|
|
TESTİDE BAMYA Tarifleri Bakla Tarifleri
|
|