Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

TEREYAĞLI RAVİOLİ (FRANSA)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Bavaruaz Tarifleri
Charlot Tarifleri
Cordon Bleu Tarifleri
Crem Brule Tarifleri
Gato Tarifleri
Volovan Tarifleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


TEREYAĞLI RAVİOLİ (FRANSA)

rikkat
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 31.05.2007
Mesajlar: 380
Şehir: Çankaya - Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc15258
Gönderme Tarihi: 10.Haz.2007
2,546 defa indirildi / yazdırıldı




RAVİOLİ OBÖR RAVİOLİ AU BEURRE
8-10 kişilik MALZEME :
500 gr. un
3 çorba kaşığı rafine yağı
1 tatlı kaşığı tuz
3 bütün yumurta
4 çorba kaşığı su
Varsa iki üç damla sarı boya, yoksa kullanmayınız

YAPILIŞI ;
Malzemenin hepsini karıştırarak yoğurup kuvvetlice bir hamur yapınız
Üzerine ıslatılıp sıkılmış bir bez kapatıp yirmi dakika dinlendiriniz
Sonra yirmi santim uzunluğunda sise kalınlığında yuvarlak yuvarlayıp dört müsavi parçaya kesiniz
Kestiğiniz kısımları alt ve üstünü una bulayıp elinizle bastırarak tabak gibi yassılttp üst üste koyunuz
Tekrar üzerlerine bez kapatıp on dakika daha dinlendiriniz
Sonra teker teker alarak önce merdane sonra oklava ile lüzumunda un serperek bıçak sırtı kalınlığında açıp hamurun yarısını üçer santim ara ile ve sıra Üe yarım ceviz büyüklüğünde aşağıdaki ravyolİ harcını diziniz
Harcın aralarına üste gelecek hamurun yapışması için küçük bir fırça ile çırpılmış yumurta sürüp bıraktığınız hamuru üzerine kapatınız
Elinizle yapışması için harcın etrafında bıraktığınız boşluklara bastırınız
Sonra hamur keseceği ile yoksa bir tencere kapağını dik tutarak harcın yanındaki boşluklardan üç santime üç santim kare kesiniz
Kaynar tuzlu suda on dakika haşlayıp süzdürünüz
Üzerine üç çorba kaşığı kızarmış tereyağı ilâve edip servis ediniz

Ravioli harcı :
1/2 kg. dana veya sığır eti
2 çorba kaşığı margarin
2 orta boy soğan piyaz doğranmış
Yarım defne yaprağı
2 yaprak adaçayı
Az tuz
1 su bardağı su
1 adet yumurta
1/2 su bardağı ılık süt
1/2 tatlı kaşığı un
1 avuç rende gravyer

Ravioli harcının yapılışı :
Yağı küçük bir tencereye koyup kızdırıp eti ilâve ediniz
Etler bırakacağı suyu çekip pembe bir renk alıncaya kadar kavurup soğanı ilâve ediniz
Bir kaç dakika daha kavurup tuz, defne ve adaçayını ilâve edip iki üç dakika kaynatıp suyu ilâve ediniz
Orta ateşte kaynatıp suyun dörtte üç miktarını çektirinceye kadar ağır ağır kaynatınız
Süt ile unu bulamaç yapıp karıştırarak ilâve ediniz
İki üç dakika karıştırarak kaynatıo ateşten alınız ve küçük bir kaba boşaltınız
Soğuyunca kıyma makinasından çekip içersine yumurta ve rende peyniri ilâve edip karıştırıp kullanınız






TEREYAĞLI RAVİOLİ (FRANSA) Tarifleri Cordon Bleu Tarifleri



(1 adet TEREYAĞLI RAVİOLİ (FRANSA) 59,472 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort