| 
 
| 
 
 
 | 
 
TEREYAĞLI CİĞER | 
 
  | 
enderun 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 01.03.2010 
Mesajlar: 41 Şehir: Antalya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc48013 
Gönderme Tarihi: 02.Mar.2010 
2,684 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1/2 kg ciğer
 
1 yumurta
 
1 çorba kaşığı tereyağı ya da sofra margarini
 
1 çorba kaşığı zeytinyağı
 
biraz tuz
 
biraz limon
 
1/2 demet maydanoz
 
1 kahve fincanı galeta unu
 
 
Küçük küçük doğranmış ciğerler çarpılmış yumurtaya atılır. Sonra da çıkarılır ve unlanır. Yağ tavaya koyulup kızdırılır. Ciğerler içine atılır. Harlı ateşte güzelce kavrulup tabağa alınır. Üzerine tuz ve doğranmış maydanoz serpilip, limon dilimleriyle birlikte servis yapılır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
TEREYAĞLI CİĞER Tarifleri Sakatatlar
 | 
 
 
 
 |