2 adet yumurta
 
1 paket kabartma tozu
 
1 çay bardağı yoğurt
 
Yarım çay bardağı zeytinyağı
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
1 kase rende kaşar
 
2 su bardağı un
 
Kızartmak için:
 
2 çorba kaşığı tereyağı
 
 
Yumurtalar çukur bir kaba kırılır, tuz, yoğurt ve zeytinyağı ilave edilir. Çatal yardımıyla pürüz kalmayana kadar çırpılır. Üzerine un eklenir, cıvıktan biraz daha kıvamlı bir hamur yapılır. Son olarak kaşar ilave konur, kaşıkla şöyle bir karıştırılır. Yanmaz tavaya teryağının yarısı sürülür, ocağa yerleştirilir. Kaşıkla hamurdan dökülür, iki yüzü kızartılır. Kalan tereyağı ve hamurla ikinci etap kızartılır ve sofraya getirilir.
  
 |